Lediga hyreslägenheter i Edsbyn

Fixalyan.se har köpt Sveriges största register av hyresvärdar, privata fastighetsägare och lokala entrepenörer som erbjuder lediga rum eller som hyr ut lediga lägenheter, lediga hyreslägenheter, eller andra former av boende som gör att du kan gå före bostadskön och hitta drömlägenheten innan den kommer ut på öppna marknaden.

Nedan har vi fokuserat på information om Lediga hyreslägenheter i Edsbyn, och utifrån termen listat privata hyresvärdar eller fastighetsägare helt kostnadsfritt för dig som besökare.

Alfta-Edsbyns Fastighets AB

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att förvärva, sälja, äga, bygga, förvalta och upplåta fastigheter och tomträtter med bostäder, affäres- och kontorslägenheter samt kollektiva anordningar. Bolaget äger även rätt att bedriva liknande byggnads-, förvaltnings- och driftuppdrag för annan uppdragsgivares räkning. Kommunala förvaltnings- och verksamhetslokaler samt näringslivsbolagets lokaler i Ovanåkers kommun uppdras bolaget att förvalta. Ändamålet med bolagets verksamhet är att inom ramen för den kommunala kompetensen främja kommunens försörjning med bostäder, förvaltningslokaler och kommerisiella lokaler.