Lediga hyreslägenheter i Färgelanda

Fixalyan.se har köpt Sveriges största register av hyresvärdar, privata fastighetsägare och lokala entrepenörer som erbjuder lediga rum eller som hyr ut lediga lägenheter, lediga hyreslägenheter, eller andra former av boende som gör att du kan gå före bostadskön och hitta drömlägenheten innan den kommer ut på öppna marknaden.

Nedan har vi fokuserat på information om Lediga hyreslägenheter i Färgelanda, och utifrån termen listat privata hyresvärdar eller fastighetsägare helt kostnadsfritt för dig som besökare.

Valbohem AB

Bolaget skall inom Färgelanda kommun förvärva, avyttra, äga, bebygga och förvalta fastigheter eller tomträtter med bostäder, affärslägenheter och därtill hörande kollektiva anordningar. Även köpa, uppföra och sälja industrifastigheter, förvalta och hyra ut dessa samt att uppföra småhus för försäljning. Ändamålet med bolagets verksamhet är att inom ramen för den kommunala kompetensen främja bostadsförsörjningen i kommunen. Bolaget har även till ändamål att tillgodose lokalbehov för näringslivet och främja sektorns utveckling.

Populära sökningar till denna sida: privata hyresvärdar färgelanda kommun